به گزارش خبرنگار اجتماعی شاخص، بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز با حضور علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، علی جنتی وزیر فرهنگ وارشاد، محمدمظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، استانداران، ائمه جمعه، نمایندگان خبرگان رهبری و مسئولین استانی در سالن اجتماعات دانشگاه بینالمللی امام خمینی( ره) برگزار شد.
مظفر در این مراسم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار کرد: در این اجلاسها باید واقعیتهای نماز، نکات مثبت و منفی بررسی و برای رفع مشکلات تلاش شود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور در ادامه با اشاره به ۲ پیام مهم حاصل از بیست و سومین اجلاس نماز تصریح کرد: باتوجه به پژوهشهای میدانی، علمی و تهیه گزارشات از سطح کشور، برای سنجش وضعیت نماز بین دانشجویان و دانشآموزان، مهمترین افراد تاثیرگزار در این زمینه پدر، مادر و معلمها هستند.
این مسئول با بیان اینکه نماز پل ارتباطی با خداست،تاکیدکرد: عدم برگزاری نماز صبح در نهادهای آموزشی و پرورشی، حضور کمرنگ جوانان و نوجوانان در مساجد از جمله ضعفهای موجود است که باید برای رفع آن تلاش کرد.
مظفر با اشاره به شیوههای دعوت به نماز گفت: آموزش نماز در سنین پایین اهرم تشویقی است و عدم آگاهی از آثار و برکات نماز و رفتار نامطلوب نمازگزاران موجب سستی و کاهلی در نماز میشود.
قائم مقام ستاد اقامه نمازکشور با اشاره به وظایف مسئولان در ترویج نماز خاطرنشان کرد: باید به آیین نامه ۲۰ ماده ای که توسط دولت تصویب شده و در اختیار همه دستگاه های اجرایی قرار گرفته عمل کنیم.
این مسئول در خصوص دستاوردهای اجلاس نماز عنوان کرد: برگزاری نماز جماعت در ادارات و آموزش و پرورش، ساخت نمازخانههای بین راهی، بخشنامهها و دستوالعملهای لازم در جهت ترویج فرهنگ نماز از جمله این دستاوردها است.
مظفر بیان کرد: بخشنامهها و دستوالعمل های لازم در زمینه نماز از نظر اجرایی ضعف داشته و عدم حضور مدیران ارشد در صفوف نماز جماعت ادارات، عدم تخصیص امکانات در جهت برگزاری نماز، کمرنگ شدن نماز صبح در مساجد متاسفانه از غفلتهای موجود در زمینه نماز است.
وی با اشاره به شکایت والدین از بیتوجهی جوانان به نماز، افزود: همایشهای برگزار شده در خصوص نماز در دانشگاهها از بازده مناسبی برخوردار نبوده چرا که وقتی دانشگاهها زمان تدریس را با زمان نماز تنظیم نمیکنند پس دغدغهای برای آن ندارند.
انتهای پیام/۱۰۰۳/پ۱/ح