به گزارش سرویس دانشگاهی شاخص، عباس علایی دیروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات واحدهای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در قزوین، اظهار کرد: دانشآموختگان دانشگاه علمی و کاربردی بایستی محور ایجاد شغل و توسعه کارآفرینی در جامعه باشند.
معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور تصریح کرد: با تشکیل و تقویت شوراهای مراکز آموزشی علمی و کاربردی سراسر کشور میتوان آموزشهای مهارتی دانشگاه را ارتقاء داده و در یک فرایند سیستماتیک، تعامل سازنده و تنگاتنگ بین بدنه اجرایی و بدنه سیاستگذاری دانشگاه ایجاد کنیم.
این مسئول با اشاره به مهارت آموزی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی بر اساس رشته مورد نظر خود، خاطرنشان کرد: مهارت مساوی با اشتغال است و افرادی که مهارت واقعی داشته باشند در جامعه بیکار نخواهند بود.
علایی پیشگیری از حذف مشاغل سنتی با رویکرد علمی را از جمله سیاست های دانشگاه جامع علمی و کاربردی عنوان کرد و افزود: بر این اساس باید لزوم تناسب عناوین رشته ها با عناوین شغلی جامعه رعایت شود.
وی یادآور شد: برخلاف دانشگاه های نظری که تنها ۳۰ درصد به آموزش های کارگاهی می پردازند آموزش های موجود در واحدهای علمی و کاربردی ۷۰درصد کارگاهی و تنها ۳۰درصد بصورت نظری ارائه می شود.
معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی کشور ابراز امیدواری کرد: با همکاری مدیران استان رشتههایی که در استان مغفول مانده ولی دارای تقاضاست به سمت علمی شدن سوق پیدا کند.
انتهای پیام/۱۰۰۰/پ۲/ح